“Samen met elkaar” - Speciale kerst-radiomarathon bij VOS Fm

Kerstavond is al enkele jaren traditioneel ook het moment voor de Fakkeltocht in Valkenswaard. Dit jaar opnieuw ‘op afstand’ en in de vorm van een bijzondere radiomarathon. Met het thema “samen met elkaar” worden verhalen verteld over hoe inwoners van Valkenswaard blijven verbinden, ook als we ‘in beperking’ moeten leven. Stem vrijdag 24 december af op VOS FM! Van 10 tot 18 uur verzorgt Fakkeltocht Valkenswaard een unieke radiomarathon.

Meer dan 10 gelegenheids-DJ’s ontvangen speciale gasten voor bijzondere verhalen over het afgelopen jaar. Corona veranderde veel voor iedereen, maar voor sommigen veranderde het alles. En precies zij zijn het die komen vertellen: jongeren en ouderen, horeca en evenementen, cultuur en sport, en uiteraard de zorg. Organisator Geerten Linssen: “Samen kijken we terug en vooruit, in het volste besef dat we elkaar nodig hebben om van samenleven een succes te maken. Uiteraard sluiten we af met live-muziek en de Ode, alsof het een gewone Fakkeltocht is. En na afloop hopen we dat heel Valkenswaard een kaarsje brandt of een fakkel aansteekt, zodat het licht weer over Valkenswaard schijnt.”

Help helpen

Samen is ook Samen delen. Linssen vervolgt: “Daarom verbinden we ons voor deze editie aan Linda van Erp en haar “Hulphoekje minima Valkenswaard”. Zo gaat de opbrengst van de verkoop van onze Fakkels & soeppakketten naar het hulphoekje, zodat zij Kerst voor de mensen die het financieel zwaar hebben een extra warm randje kunnen geven.” Wil je meer doen? Doneren kan ook, uiteraard in geld, maar denk bijv. ook eens aan de ongebruikte artikelen uit je kerstpakket. Meer weten? Kijk hier  https://www.facebook.com/lvanerp

Programma

10.00 -11.00      Rapelenberg   

11.00-13.00       Bernadet Winters – in gesprek met jongeren, ouderen en de zorg

13.00-15.00       Popov the Air (Onno, Theo, Jack en Stefan) – in gesprek met cultuur en horeca

15.00-17.00       Hoor je Dorp, de Valkenswaard podcast (Michael en Joerie) – in gesprek met evenementen en sport

17.00-18.00       Finale met super-verhalenverteller Jacques van Gerven, de Ode en live optredens

 



Share this:

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten